top of page

Partners

Vårt team

Att jobba med bra människor är A och O för en lyckad och välfungerande verksamhet. Vi väljer våra partners med omsorg och här är en överblick på de vi valt att jobba med, människor vi kan lita på i vått och torrt och som vi är stolta över att få äran att arbeta tillsammans med. 

cam 1 high.jpg
tempt-logo_f271adc4.jpg

Design av TEMPT Architects

Vi skapar rum tillsammans med Tempt Arkitektur efter syfte och behov med hjälp av naturliga material kombinerat med innovativa lösningar.

2_Photo - 3.jpg

Vision

Vår vision att tillsammans skapa arkitektur som sparar energi, tid och naturens resurser

där varje byggnad tar hänsyn till sin omgivning och alltid ger något unikt till de som vistas där.

kitchen30_2.jpeg

Vision

Vi följer de senaste trenderna inom design av köksmöbler, samt innovationerna inom beslag och material. I samarbete med världens ledande tillverkare står Arens i spetsen för att skapa nya standarder och trender. Vi levererar kök tillverkade med den nya generationens material och beslag.

arens_koogimoobel_n5.jpeg
Skärmavbild 2022-10-08 kl. 12.43.34.png

ARENS kök

Till alla våra husmodeller erbjuder vi högkvalitativa kök från Arens. Huruvida det är klassiska köksmöbler, köksmöbler med dörrar i massivt trä eller ett modernt kök, tillhandahåller vi skräddarsydda lösningar för köksmöbler och vitvaror.

acorns-g166683d38_1920.jpg
Capture1 (kopia).PNG

Dörrar från SIMPLY OAK

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda kvalitetsdörrar från Simply Oak i massiv ek med en perfekt kombination av tidlös design och exceptionell kvalité. 

Apartment Hallway

Vision

Vi erbjuder ett brett urval av innerdörrar i massiv ek, i en mängd olika nyanser, måttanpassade och designade för att passa dina individuella behov och bli en stilsäker del av ditt hem. Vi står för hållbara och långvariga material, dessutom är våra priser en av marknadens mest konkurrenskraftiga. 

Apartment Hallway
bottom of page