top of page

LEDIGA TOMTER

image1-2.jpeg
Skärmavbild 2024-05-15 kl. 10.46.22.png

- Projekt Aspås -

Aspås är känt för sin natursköna omgivning med grönskande skogar och vackra vyer. Området erbjuder närhet till naturreservat och vandringsleder för den som älskar friluftsliv. Samtidigt finns bekvämligheter som skolor, affärer och service inom bekvämt avstånd, vilket gör det till en praktisk och trivsam plats att bo på. 


Pris enbart tomt: 750 000 kr
Inklusive elanslutning, avlopp och vatten (gemensamhetsanläggning), infart och parkering


Förslag på nyckelfärdig lösning: 4 250 000 kr

 

Storgården

1:53

Här på adressen Nolbacksvägen 25 bor du på en rymlig tomt på hela 2235 kvm. Det välskötta elljusspåret går precis bakom tomten med fina skidspår på vintern!

Storgården

1:54

Denna hörntomt med adressen Nolbacksvägen 23 erbjuder ett härligt läge med en yta på 2175 kvm. Här kan du njuta av vyerna med en kopp kaffe i morgonsolen!

Denna charmiga villa erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och naturskön omgivning. Med en generös yta på 116 kvm blir detta hem en oas för både vila och gemenskap.

Stig in i ett välkomnande och ljust vardagsrum som bjuder in till avkoppling och umgänge. Det moderna köket är utrustat med alla bekvämligheter för matlagning och sociala tillfällen. Här finns gott om utrymme för trevliga middagar med nära och kära. Vidare hittar du tre rymliga sovrum som erbjuder komfortabelt boende för hela familjen. Varje rum är utformat för att skapa en avslappnad och fridfull atmosfär. Det stilrena badrummet kompletterar bostaden och erbjuder en plats för avkoppling och vardagslyx. 


Förhandsbesked finns för 200 kvm i BOA och 50 kvm garage.

Villan som illustreras är tilltänkt modell för tomten, dock bygger vi helt enligt dina önskemål - både när det gäller design, storlek och planlösning. Kontakta oss idag för mer information och för att diskutera dina behov!

image0-2.jpeg

KONTAKTA OSS SÅ BYGGER VI DITT DRÖMHUS!

bottom of page